Wijncadeaus

Huh? Geen wijn?

persoonlijk etiket op bier of sap

Voor het 40-jarig huwelijksfeest van Henk & Froukje maakten wij een heel persoonlijk cadeau. Namelijk, een mooi wijnetiket van hun samen. Maar wat bleek, ze drinken geen wijn. Geen probleem! We hebben de etiketten aangepast naar bier en perensap. Het ene etiket is een Trappist en de ander een Jus de Poire. Een mooie fles water maakte het cadeau compleet. En zowel de ontvanger als de gever was erg blij met dit persoonlijke cadeau.

Iets anders dan wijn?
Lijkt het je leuk om ook voor iemand of een gelegenheid een persoonlijk cadeau te maken, maar lus jij of de ontvanger geen wijn? Geen enkel probleem. We maken ook persoonlijke etiketten voor sapjes, voor bierflessen of voor andere drankjes. Het kan zelfs voor waterflessen. Ook hebben we alcoholvrije wijn.

Hoe kan ik een persoonlijk etiket laten maken voor een andere drankfles?
1. Je kiest een van de 8 etiketten uit. Je kiest allereerst een kleur wijn en volgt verder de invulvelden om het etiket persoonlijk te maken. Via het opmerkingenveld in het afrekenproces kun je ons laten weten dat je de wijn wilt vervangen voor een grote fles Trappist bier, een fles sap, water of andere drank (sterke drank in overleg).
2. Je neemt contact met ons op en samen stellen we een mooi persoonlijk cadeau samen.

Ben je geïnspireerd om nu een mooi persoonlijk etiket te maken, ga dan direct aan de slag!
Klik hier om uit de 8 etiketten te kiezen