Zakelijk

Sinterklaas Wijn!

Sinterklaas Wijn cadeau

Het is bijna weer zover, de december feestmaand komt er weer aan! Heb jij al een Sinterklaas surprise bedacht? Wat dacht je van een Sinterklaas Wijn?

Wij helpen je graag met een Sinterklaas Wijnetiket!

Dit jaar hebben wij weer het Sinterklaas Wijncadeau. Je kunt een eigen wijnetiket ontwerpen helemaal in het Sinterklaas thema. Je hoeft alleen maar een grappige foto te uploaden en de tekst te personaliseren. Maak jij er wat moois van? Klik hier om te beginnen met het ontwerpen van jouw eigen Sinterklaas Wijn.

Bestel je het Sinterklaas Wijncadeau op werkdagen voor 12.00 uur, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. Het is dus zowel gemakkelijk te maken als snel bij jou geleverd. Al vanaf 1 fles!

sinterklaas wijnetiket

Een persoonlijk Sinterklaas Wijn voor jouw medewerkers

Het Sinterklaas Wijnetiket is ook erg leuk als Sinterklaascadeau voor jouw medewerkers. Verras ze dit jaar met een lekkere fles wijn met een persoonlijk etiket. We laten je hier zien hoe ons Sinterklaas Wijnetiket eruit kan zien als bedrijfsgeschenk. Superleuk toch om alle teams hiermee te verrassen?

Sinterklaas wijnetiket

Lijkt het jou leuk om wijn met een eigen etiket te maken? Ga naar de pagina Ontwerp je eigen wijnetiket. Kies daar het etiket uit dat jou het meeste aanspreekt, of dat het beste past bij de gelegenheid waarvoor jij een wijn met eigen etiket wilt maken. Je komt nu op de pagina van jouw gekozen wijnetiket. Kies vervolgens de kleur wijn uit en klik op Maak eigen etiket. Vervolgens verschijnt het wijnetiket zoals wij het hebben klaargezet voor jou. Nu is het aan jou om het wijnetiket aan te passen op jouw gelegenheid of ontvanger. Door dubbel te klikken op de tekst kun je de tekst aanpassen. Door op afbeeldingen te klikken kun je je eigen foto toevoegen. Mocht je toch nog iets anders willen, wat jou zelf niet lukt? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al kun je via onze site zelf het wijnetiket maken, we helpen onze klanten er nog steeds graag mee. We zijn tot ‘s avonds 22.00 uur bereikbaar, dus schroom niet.