Zakelijk

Vin de Lumière

Relatie Geschenken Wijnen met logo 2

Geniet van een licht wijntje! Leuke kwinkslag bedacht door IDFRM. Relatie geschenken wijnen maar dan wel een eigen wijn met jouw logo en eigen tekst. Dan maak je er natuurlijk ook echt wat leuks van. En dat heeft IDFRM gedaan!

Relatie Geschenken Wijnen met logo en tekst

Iedereen zoekt wat origineels zo einde van het jaar. Wist je dat wij in de zomer eigenlijk meer relatie geschenken wijnen verkopen dan in de winter? Onze klanten willen ook graag in de zomer een persoonlijke wijncadeau aanbieden. Want wijn is natuurlijk het hele jaar door leuk om te krijgen.

Deze winter hebben meerdere bedrijven ervoor gekozen om online een eigen wijnetiket te ontwerpen voor hun klanten, maar ook voor hun medewerkers. Voor ons is het elke keer weer geweldig om de mooiste eigen wijnetiketten te ontwerpen, maar de verrassing is ook extra leuk als we zien dat bedrijven zelf online een eigen wijnetiket hebben gemaakt.

Zoek je een fles wijn met jouw eigen logo als relatiegeschenk dit jaar? Bij Ontwerpjewijnetiket.nl ben je verzekerd van en een heel mooi, persoonlijk wijnetiket én van goede wijn. Allereerst bieden wij 16 sjablonen wijnetiketten aan die je helemaal kunt afstemmen op jouw bedrijf. Dit kun je zelf doen op onze website, maar dat kunnen wij ook voor jou doen. Als je het zelf doet, vraag dan wel eerst een offerte aan. Voor zakelijke klanten die meer dan 10 flessen wijn met een eigen etiket bestellen, werken wij namelijk met een staffelkorting. Het is ook mogelijk om een eigen wijnetiket te laten ontwerpen voor jouw bedrijf, die anders is dan deze 16 sjablonen.

Nu keuze uit drie kwaliteiten wijnen met logo

Wist je dat je bij ons nu kunt kiezen uit drie verschillende kwaliteiten? Hiermee is het binnen ieder budget mogelijk om een wijnfles met logo te bestellen. Lees hier meer over de verschillende kwaliteiten wijn.